Australian Mates Easy To Love

"Era"

Era är en tik med tryck under tassarna, fart och intensitet utan att slå över i stress, mycket will to please, bra kamplust och väldigt lättbelönad. Hon är otroligt seriös på träningsplan och tramsar inte runt och är outtröttlig i arbete.

Hon är en dröm att träna och tävla. trots detta har hon en bra av-knapp och är en otroligt fin familjemedlem och lättsam i vardagen. Går mestadels lös, i stan som skog.

Född: 2015-08-19        Reg nr: SE49467/2015

 

Titlar:KORAD, RLD N, RLD F, RLD A, SE RallyCH, LD 1, LD 2

 

Hälsa:

HD B

ED ua (0)

Patella Ua

Ögon Ua-2017

Ryggröntgen Ua-2017

Hjärtultraljud Ua April-2018

Korrekt bett, fulltandad

Vikt: 14,5kg

Höjd: 47cm

 

Övriga meriter:

-Känd mentalstatus med 1:a på skott

-Utställd på kelpiespecialen 2018, Excellent med CK med superfin kritik, bästa tik i öppenklass och 2:a bästa tik i totalen av 24 tikar.

-Godkänd Exteriörbeskrivining

-Godkänt mentaltest, på 395 poäng

-TALANGTRUPPEN 2019 (lydnad)

Alla hundar, även de bästa har en lite mindre bra egenskap. Och det är något jag är öppen med. Eras enda negativa egenskap är att hon har ett  resursförsvar vad gäller leksaker och mat som hon leker med/äter (saker som för tillfället har stort värde, tex när vi tränar), mot hundar, inte människor.

Och hon är en hund som har integritet om sig själv, när det gäller hundar. hon tycker inte om när en annan hund blir för på (fjäskig eller bufflig). Men utanför dessa situationer så har hon inga som helst problem med andra hundar och kan gå lös runt dom.

tryck på bilderna för att förstora dom: