Kelera's B-Kull

PLANERAD VALPKULL 2020 MELLAN:

Born To Be Yours Bohemian Tarn X   Deepeyes Clash Of Kings III    

Född: 2012-02-28

HD A

ED Ua

Patella Ua

Ögon Ua 2013

Hjärtultraljud Ua för Avel 2020


korrekt bett, fulltandad

MH, 1:a på skott

Vikt: 16,5kg

Höjd: 50cm

Född: 2018-05-30

HD A

ED Ua

Patella Ua

Rygg Ua

Hjärtultraljud Ua 2020


Korrekt bett, fulltandad

MH, 1:a på skott

Vikt: 11,7kg 

Höjd: 46cm 

 Cora x Geo   

Parning beräknas bli i juli.


Förväntar mig valpar med mycket arbetsvilja. Vill du ha en hund med mycket energi & arbetslust så är detta en kull för dig.


----- Tar ej emot fler intressenter just nu på denna kull. -----


Coras MH spindel

Cora kommer från en kull på 9st. 4st i kullen röntgade HD A ED Ua (1 till väntar rtg-svar men pga corona dröjer det, men dom bilderna har jag sett och det såg superfint ut), 2st rygg Ua. 3st patella Ua. resterande ej undersökta ännu.

Geos MH spindel

Geo kommer från en kull på 6st. Alla HD A ED Ua, MH med 1 på skott. På pappret en ganska jämn kull utan kvarstående rädslor och bra nyfikenhet, bra kamp. 

Mattes egna ord om Geo:

Geo är en riktigt charmig kille som älskar allt och alla. Han är väldigt lättsam i vardagen med en fin på och av-knapp. Hans bästa egenskaper är att han är väldigt följsam, lyhörd och kontaktsökande. Han är enkel att ha med överallt och är väldigt anpassningsbar i olika situationer.

Lite skinn på näsan har han allt, men på ett positivt sätt. Inget märkvärdigt resursförsvar. Han har bra kamp och engagemang vid lek men har också en stor matdrift. Han är otroligt mysig och älskar att vara nära och att bli ompysslad.

Geo är lätt att ha tillsammans med andra hundar och är duktig på att läsa av andra hundar. Han är väldigt enkel att släppa ihop med både hanar och tikar, då han inte är så brydd av att hälsa på andra hundar. Han ger dem deras space, men har inga problem med att ligga nära och gosa med de hundar som vill det. Han funkar utmärkt i en flock på flera individer men även som ensamhund. Geo har väldigt bra arbetslust och gör allt för en godbit. I lydnaden bjuder han gärna på fart och snabba rörelser, men bibehåller en stabil och lugn sinnesstämning vilket gör honom lättstyrd. Han älskar att springa och har en mycket god uthållighet även under långa distanser. Han spårar väldigt noggrant och har visat fina egenskaper inom både bruks- och patrullhundsverksamhet. Han är helt skottfast. Geo är pålitlig i tävligssammanhang då han har en känsla för när allvaret behövs plockas fram. Han är en väldigt klok och härlig hund att arbeta med som bjuder mycket på beteenden. I övrigt en väldigt häftig och rolig hund att föra både på träningen men även på tävling.

Jag tror dessa 2 kompletterar varandra väldigt bra, 2 trevliga stabila hundar med bra arbetsmotor.

Parningsannons gjord av Liza Johansson / @TeamObedientPaws

Mina krav på dig som valpköpare:


  • HD samt ED röntga hunden när den är 12-18 mån.
  • Gå MH när den är 12-18 mån gammal


Och detta är för att jag ska kunna utvärdera mina kullar och mina avelshundar.

Jag annordnar kull MH.Valparna levereras alltid registrerade i SKK, veterinärbesiktigade, ID märkta, vaccinerade, avmaskade och Jag använder SKK’s köpeavtal. Jag har valparna dolda fel försäkrade i 3 år.


Jag behåller fri prövningsrätt vid försäljning.