KONTAKT

Mejl: Kennelkeleras@gmail.com. Vi finns i Almunge, Uppsala

Mejlkontakt i förstahand, sedan kan vi bestämma tid att pratas vid via telefon. Önskas snabba svar på frågor så hör gärna av er på messenger då nås enklast där.

Mejla gärna och berätta om er när jag lagt upp om en planerad kombination om den intresserar er. Berätta vem ni är, vad ni söker och vad ni kan erbjuda för hem.


Jag läser alla mejl allt eftersom, men är dålig på att kolla mejlen regelbundet när det inte finns en planerad kull. Så därav bäst att mejla när en kombiantion är upplagd. Många ställer sig också i kö hos andra intressanta kullar också och därav hittar valp tidigare vilket gör det svårt för mig att veta vilka intresseanmälningar som är aktuella. Såklart får ni visa intresse innan också, men har ni frågor som ni vill ha svar på och ej hittar på hemsidan så skriv ett meddelande på facebook istället.


På varje hunds enskilda sida finns foton, videos, info och hälsoresultat. Så kika gärna på dom innan ni mejlar. Och även på den aktuella kombinationen och se om de kan vara något för dig. Jag prioriterar att lägga upp så mycket info/videos om hundarna som möjligt just för att det nog kan besvara de allra flesta frågorna. Men är det något ni undrar utöver det som står, tveka inte att fråga. 

Jag finns även på instagram

Kennelkeleras

Teamkeleras

Kennel instagram, där bilder/videos och info läggs upp på hundar som ingår i kenneln

Min instagram, med hundarna som bor hos mig

Länk till Facebook grupp