KONTAKT

Mejlkontakt i förstahand, sedan kan vi bestämma tid att pratas vid via telefon. 

Mejl: Kennelkeleras@gmail.com

Adress: Almunge, Uppsala


Då det bokstavligen trillat in valpintresse mejl och jag inte hinner svara på alla så snabbt som jag önskar och ibland hamnar mejlen fel.

Jag tar emot mejl med beskrivningar om er och vad ni söker och vilken kull/tik ni är intresserade utav, skriv även gärna vilket kön som intresserar er. Allt för att jag lättare ska kunna sortera och ha lite mer koll.

Jag berättar gärna mer om tiken/kullen om ni har några frågor annars så mejla gärna igen när ni ser att parning skett. Då många ställer sig i kö hos andra intressanta kullar också och därav hittar valp tidigare vilket gör det svårt för mig att veta vilka intresseanmälningar som är aktuella.

På varje hunds enskilda sida finns foton, videos, info och hälsoresultat. Så kika gärna på dom innan ni mejlar. Och även på den aktuella kombinationen och se om de kan vara något för dig. Jag prioriterar att lägga upp så mycket info/videos om hundarna som möjligt just för att det nog kan besvara de allra flesta frågorna. Men är det något ni undrar utöver det som står, tveka inte att fråga. 

Jag finns även på instagram där jag lägger upp fler bilder och videos på hundarna

Kennelkeleras

Teamkeleras

Kennel instagram, där bilder/videos och info läggs upp på hundar som ingår i kenneln

Min instagram, men hundarna som bor med mig

Länk till Facebook grupp