Mortisia Addams In Nero Del Sasso Dell'Aquila

"Kuba"

Kuba är en import från Italien. En mjuk, trevlig, energisk och socialt trygg tjej.


Fodervärd: Helena

Född: 2017-08-10      Reg nr: kommer

 

Titlar:

 

Hälsa:

HD A

ED 0(Ua)

Patella Ua

Ögon Ua 2017

Korrekt bett, fulltandad

brutit svanstippen som liten, ej medfött

MH ska göras vår 2020

Vikt: 15,5kg

Höjd: 46cm

 

Helenas ord om Kuba:


"Kuba är en helt fantastisk hund som hela vår familj förälskat sig i. Hon är explosiv och ger allt i arbete medan hon direkt kopplar av när hon blir pausad oavsett om det är fastkopplad, i bilen eller hemmet. Jag har aldrig träffat en hund med så enkel på- och avknapp. Hon lever i en småbarnsfamilj där det kan vara mycket stök och stim men hon bryr sig inte om det utan tar varje chans för vila.

Kuba har en fenomenal näsa som hon gillar att använda. En väldigt seriös tjej i spårmarken. Hon är social och vänlig mot alla typer av människor och gosar gärna med precis vem som helst. Hon är snäll och har kommit överens med alla hundar hon träffat hittills men säger ifrån till för buffliga hundar. 

Vi är så nöjda med henne och är helt förbluffade över hur snabbt hon anpassat sig till en helt ny vardag. Hon är förig och går lös på de flesta promenader. Lyssnar väldigt mycket på vårt tonläge och ett mjukt ajaj räcker för att hon ska vända väg eller låta bli att gå fram till en fotbollssparkande unge. Väldigt enkel hund att ha i vardagen, kan slappna av och vila överallt! Hon följer med och lämnar och hämtar på förskolan. Agerar kontorshund två dagar i veckan, följer med hem till kompisar, möten och evenemang.


Vi är väldigt glada över att hon kommit till vår familj och ser fram emot att fortsätta följa hennes utveckling både i vardag och i träning."

Klicka på bilderna för att se dom större

STAMTAVLA: