Planerad D-Kull 2024

Oj så kul kombination detta blir tror jag!

Dessa två kompletterar varandra väldigt bra. Uzco med hans enorma energi och driv ihop med Maze coola lynne och fantastiska på- och avknapp. Förväntar mig kelpies som kommer passa till många sporter. Mjuka, följsamma, lättbelönade individer med stor arbetsmoral och vilja att vara till lags. Båda två är även väldigt trevliga hundar i vardagen. Båda kommer även från helt HD och ED fria kullar.

Förväntar mig parning kring årskiftet.

Vid intresse skicka en presentation via mejl och berätta vem du är och vad du kan erbjuda en kelpie för hem. Berätta dina tankar med en valp och gärna vilket kön du är intresserad av. Går även bra att höra av sig på facebook eller instagram, svarar oftast lite fortare där men själva presentationen av dig vill jag ha på mejl för att ha alla presentationer på samma ställe.

Valp säljes endast till aktiva träning- och gärna tävlingshem, säljer ej till aktivt sällskap. 

En tikvalp kommer stanna i kenneln. 

Maze:

Född 2021-09-24

MH-Känd mentalstatus med 1:a på skott   


Maze är en otroligt enkel hund i mångt och mycket. Hon är lättbelönad med leksak, godis och socialbelöning. Men man skulle kunna önska lite mer driv i kampen. Hon är mjuk, lyhörd och följsam, mån om att göra rätt. Trygg och stabil i alla möjliga mijöer och har en fantastisk avknapp sedan början. Hon kommer självmant tillbaka med leksaker för lek ihop. Hon har inget viltintresse och går lös överallt. Hon har heller inget resursförsvar. Hon älskar barn och är otroligt fin med dom. Hon funkar bra med alla hundar men kan behöva lite tid innan hon släpper till och leker om den andra hunden är för på. Maze är väldigt social och glad.


Maze kommer från en kull på 6st, 4st med HD A/A, 1 st med HD A/B och 1st med HD B/B, alla ED Ua. Alla förutom 1 har även röntgat ryggen och är Ua.


Mer om Maze finns här.

Mer om Maze syskon finns här, skrolla till "B-kullen"

Uzco:

Född 2019-06-27 

MH-känd mentalstatus med 1:a på skott


Uzco är en hane med mycket energi och älskar att jobba. Han belönas lika lätt med kamplek, godis eller socialbelöning, men får han välja står kamp högst upp på listan. Han funkar ihop med alla hundar. Han har heller inget resursförsvar. Han har ett litet ägandebehov av tex leksaker vilket gör att han tycker det är lite roligare att springa med den själv än att komma tillbaka till matte direkt. Även Uzco älskar barn och funkar väldigt bra ihop med dom. Det finns ett litet intresse för vilt men han drar ej och vet att han inte får. Han är väldigt social och glad i allt och alla.


Uzco kommer från en kull på 4, varav 3st har HD A/A och 1st HD A/B, alla ED Ua. Alla har genomfört MT varav 1 ej gk pga för lite poäng på lek delen men fina poäng på resterande. 3st är KORADE.


Uzco är även halvbror till Xota och kusin till Cava

Stamtavla på planerade kullen